Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha,pa jedno je sigurno,valja i za Armani \"stasat\" hahahaha...mislim da je apsurdno o tome i pricati,jednostavno ljudi ne vole Nadala,jer je mlad,ima nevjerovatan talenat,ogroman broj titula,igra tenis kakav niko ne moze,\"razbija\" Federera i kompaniju otkako se pojavio,a jos k tome zovu ga u video spotove,Armani reklame...e za to je potrebna jos doza necega..hmmm pa zato ovakvi jadni komentari su zaista suvisni.....jadni ste hahahaah VAMOS RAFA!!!
Otpadose vam ta dva havera... Finale igra Dr. No protiv... nije bitno koga. Australian Opet je opet Noletov... A vi sada placite.
eto lave samo se ti slikaj za armani, nisi ti za tenisa, mlakonja si bolan...
BTW Federerovi navijaci me podsjecaju na navijace Andya Schlecka koji prstom pokazuju na Alberta Contadora i govore \"ovaj je dopingovan\" a njihov Andy mu ni po cemu ne zaostaje.Greg Rusedski je jednom rekao \"najmanje 50 igraca u top 100 je dopingovano\" sto je vjerovatno i tacno
24 godine,osvojen Australian Open,Roland Garros,Wimbledon,US Open,zlato na Olimpijskim igrama,Davis Cup. Moze komotno da prekine karijeru s 24,ostat ce zapamcen kao jedan od najvecih u historiji ovog sporta. Decko poznat po nadimku EL MATADOR (ubica),ne zbog toga sto je Federeror radio ali su ga mnogi upravo zbog toga mrzili.U svim \"muskim\" mecevima je pobjedjivao Federera,tjerao ga na plac,pokazivao ko je \"the true champ\".
Žao mi je dečko što si ispao i što ti neću moći \"guzove poderati\" u finalu! Žao mi je što me nikada nećeš prestići s titulama, i što ćeš svaki naredni poraz pripisati nekoj povredi! Tvoj veliki haver, Roger :-D
razbio ga ferer, ko ne vjeruje nek pogleda snimak...razbijanje.......ahhahaha
samo je jedan najbolji, a to je Roger, ovaj ce Nadal jednog dana umrijet na terenu od silnog napora, a nikad nece ima eleganciju i lakocu pokreta kao veliki Roger Federer...
@rf Istinu zboriš, moj prijatelju ;)
@pepe le frr ostavilo bi traga na svakome... osim na jednom ;)
Haj ne dipr Deliću, ne može čovjek vječito u top formi biti pa nije mašina.Stalna putovanja, naporni treninzi mjenjanje vremenskih zona ostavilo bi traga na svakome.Ipak, Rafa je zmaj!
Svakodnevno teško dopingovanje uzima danak.\"Steroidni\" se nagruhao \"tabletica\" i \"čokoladica\" i organizam sve češće reaguje negativno na te vidove zabave.