Roland Garros
0
Federerove suze radosnice
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lets go Roger !!!
Jeeeeeeeeeeeeee....svaka cast za sve sto si postigao u svojoj karijeri! Svenaj i u buduce...
bravo kralju ! legenda zivuca legenda
Svaka cast najboljem igracu svih vremena!
vjerujte njemu novcana nagrada nista ne znaci, milion i nesto za njega je kao za negoga od nas da nam neko isplati 2,3 mjesecne place i manje mozda.. njemu je bitno da je sada zajedno sa samprasom rame uz rame sa 14 osvojenih grand slam turnira, s time da sampras nije nikada osvojio ovaj turnir znaci vec ga je prevazisao...
Meni licno je drazi Rafa,ali svaka cast Rogeru jer je zaista fenomenalan igrac,zasluzio je i on da osvojio Roland Gaross :) Go Rafa :)
razvalio je sweda,bolji je od mene.
jah idiota ovdje, nemate vi pojma ni ocemu. ne znate kakav e osjecaj osvojiti tako nesto (kao ni ja sto ne znam) i nemojte da lupate ovdje. Samo on zna sta je prosao da bi osvojio ovo sto je osvojio. Ajmo razguli sta korisno raditi.
Prava pedercina, non stop place, place kad mu NADAL dere guzove, place kad ga Djokovic cijepa, i sad place kad je napokon dosao u priliku da osvoji i ovaj turnir... Ne da je odvratan, nego je totalno GAY fujjjjjjjjj
Žiku ba Eldine kako je dirljiv komentar napisala.\'\'nevjerovatan teniser\'\'....\'\'čovjek prije svega\'\'......i svi su zarezi i tacke na svojim mjestima u njenom kometaru.I čak tri (3) uskličnika.umalo da i ja zaplačem kad vidjeh koliko Eldina ovog nevjerovatnog tenisera i čovjeka PRIJE svega.
a mogu mislit kako si nam ti lijep, nabijem te na hasima. ajd razligu kod hirurga da te sredi ljepotane
ruzan, ckapi (samo place), odvratan, ruzna mu zena, ima para, nema karakter, ruzan, ne zna igrati, ruzan, isl. ebat mu mater ruzan je heheheh
Najveca legenda tenisa.
svaka cast kraljej pokazao si da si najbolji, iako je onaj cigan iz spanije mozda malo bolji igrac od tebe...
Zaista nevjerovatan teniser, sportista i čovjek, prije svega. Svaka čast!!! Lijepo je vidjeti suze radosnice nakon onog bolnog Australian opena.