Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
babo nece da igra u madridu. Mrsko mu igrat oba mastersa. Bolje igrat kod gospode talijana u rimu.
Kad je Sarapova pala na dopingu,svi nesto igraju losije i povredjuju se.Pocevsi od noleta,mareja i ostalih
Doping komisije imaju pravo "upasti" teniserima u bilo koje doba dana i noci cak i u njihove kuce i apartmane.Neki dan su testirali Flaviu Panjetu koja je prestala da se bavi tenisom prije 6 mjeseci.Ne vjerujem da se Federer bavi tim necasnim radnjama.
najveci ikad u svijetu tenisa :)
Idi u penziju,tvoje je vreme prošlo,Nole će te nadmašiti i postati najbolji svih vremena.
Trebalo bi prvo da osvoji svih 5 velikih turnira. Ako se dobro sjecam, jedan mu fali.
Nemam ličnih frustracija ni kompleksa,već samo uživam gledajući nepobedivog Noleta, a ovaj matori jeste za penziju, malo ga bole ledja,pa koleno,rame....,a sve u očajničkom pokušaju da dodje do još nekog trofeja i tako oteža Novaku put do najboljeg svih vremena. Vi svoje komplekse lečite tako što ćete obavezno biti protiv Novaka ? Čime vas je to isprovocirao ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)