Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi taj listic BIO NEVAZECI HAHAHA
Ozbiljno razmissljam da stavim nesto na malog Dzumhura... Ko zna...
Prvo procitaj tekst pa onda ostavljaj iskompleksirane komentare! Nije Federer dao novac vec je lik koji se kladio na njega. Drugo, kad vec spominjes Novaka, on stalno daje novac u humanitarne svrhe u Srbiji i ambasador je UNICEF-a, a za Srbiju je za razliku od Federera osvojio DC i medalju na OI. Nesto sto vi komlekasi mozete samo da sanjate!
Roger je poznat po tome da ni pekaru hljeb ne plaća.
Islamic jesi ti to postao novi Muhammed pa znas sve to ????
prvo sto mi se pojavilo kod otvaranja tog pejdza \"POPUST 50%\" i znas sta - odmah sam ga ugasio.... ja kad imam profit na kladari pokusavam podijelit tipove sa drugim ljudima - jer mi ne treba od dobitaka koje ja imam da uzimam ljudima kintu... znaci svoju cupriju - macku o rep
Koliki je omjer da će osvojiti ješ jedan do 2020? Ja ću da ovaj put uplatim 2000.
Kako do novca? Mi kod riječi \"nemoguće\" maknemo \"ne\" i ostaje nam \"moguće\" i tako dolazimo do one uzrečice: sve je moguće, u prijevodu: ništa nije nemoguće! Kako god...Profit 18.950 kn u samo 2 mjeseca (sa i bez mamurluka). Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prik.azano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Uloge su podijeljene - jedan uređuje blog, drugi odgovara na mailove, treći se bavi reklamom i marketingom a četvrti je \"gazda\". Svratite na naš blog i upoznajte se s našim radom: MAMURLUK . BLOGER . HR
prije nego napisete idiotski komntar prvo procitajte cijeli clanak, ne samo naslov : dakle, nepismeni idioti : nije Federer nista poklonio (u ovom slucaju)... @Islamic : mislis da on zna sta je \"sevap\" i da ga zanima :)...?
Fedex gospodin čovjek dijeli i šakom i kapom i ne pravi reklamu od toga. Potražite koliko je dao za žrtve cunamija, kako je dao sve što je jedne godine osvojio na Mastersima i kako je Papa došao na teren da mu čestita i zahvali se. P.s. Ove Islamic budale vodite u ludnicu dok nije prekasno.
Nema on sevapa od toga da je osvojio 100 miliona.Zato sto je ta imovina stecena kockom ! Taman da te pare nahrane sve siromasne na svijetu, nema sevapa !
pa šta je ova šuga švicarska osvojila nije ništa.g.l.up naslov u najmanju ruku.
\"Kada je Newlife preminuo prije tri godine, svoju imovinu, uključujući i listić od opklade, ostavio je Oxfamu.\" Svaka mu cast,prvo premine pa onda ostavi imovinu i sve ostalo...kakve mi novinare imamo,katastrofa...
i onda kazu zasto ne navijate za Nadala ili Dzokovica, pa zbog toga sto je Rodzer ljudska velicina na prvom mjestu pa tek onda teniska velicina. svaka cast ovom komsijskom zetu ;)
to je kladionicar, nije ko ova nasa bijeda sto sto se kladi, dobitak 20 maraka u vrh glave hahahhaha
normalno, nije on kao onaj vlah djokovic, taj je pobjegao iz rodjene zemje da ne placa porez,a jos i kad nastupa za Srbiju uvjek neku povredu kofol dobije, pravi domoljub nema sta