Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je svima jasno ko je najbolji i najveci svih vremena!!!!
Kako covjek igra sa 35 godina to je nemoguce! Kapa do poda! Forma je prolazna, al klasa je ipak vjecna :)
Sad mi je jasno zašto je NOLETA iznenada zabolio LAKAT !
@BLADE8 Pa dobro moramo se nekad i šaliti a ne samo udri bjesomučno ! Zvanično, NOLETA zaboli lakat za ovakvim napetim turnirom :)
Iako nedvojbeno talentiran, Kyrgios, barem za sada, ostaje upamcen po iznimnom krkanluku kojega redovito ispoljava na svakom koraku.
Kad je Federer osvojio Australiju neko je ovdje napis'o "to je to za ovu godinu".....ne vidim ga. :)))
Strasan mec je bio, RF se opet izvukao iz mrtvih...malo djeluje umorno, nadam se da ga to nece omesti protiv Nadala...mozda blaga prednost Nadalu...ali nema veze...COME ON ROGER!
Fali im jos Piter Sampras samo!
Pa eto onda, kupanje prije meča 😂😂
ovo je sport penzionera,skoro duplo stariji pobjedjuje nekakvu ntenisku buducnost
gazi brate!
Doktor.
Otkazujte planove za nedjelju, ovo će biti dobro 🙌🙌
pa u 9 je :D Ali ovo se ne propusta...