Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast djokovicu i nadalu pogotovo, al ovaj federer je institucija i idol teniskih terena, gospodin ove igre i velika ljudina. svaka cast!
valda seljoberka u smislu ikone
INSTITUCIJA !!!
IDEMO PO TITULU RODZEREEEEEEEEEEE
Sarane, gdje je pjesma? Jel to ponestalo inspiracije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj mec, Federeru je posluzio samo kao jedan jaci trening i nista vise. On je ovaj mec drzao pod kontrolom cijelo vrijeme a dramaturgiju je sam rezirao tako da se nije moglo ni slucajno desiti da izgubi ovaj mec. Njegova kvaliteta i njegov tenis je na daleko vecem nivou u odnosu na prikazani tenis u ovom mecu a to ce sasvim sigurno demonstirrati protiv Djokovica u finalu.
IDEMO SWISS RAZVALITI FRANC U DEVIS CAP
Genije !
Ovo ce biti finale vrijedno gledanja! Djokovic vs. Federer:)!
teško da ima šanse protiv Đokovića u finalu...onako realno bez pristrasnosti kažem
Kada se sastaju dvojica velikih tenisera, tu nema veze ni sreća, ni forma, niti bilo šta drugo. Jednostavno tog dana bolji pobjeđuje.
Bravo Federer !!!
stanislas bio dostojan protivnik gospodinu federeru
najveci!
svaka ti cast, teniser nad teniserima... nadam se da ces djokovica pobijediti
nada zadnja umire
Je li igra Cilic?
jbt 1.20 kvota, 6 godina sam sebi zivota nocas uzeo al svaka cast ljudino sto preokrenu nekako :)))
Hoce li Klix ikada na vrijeme objaviti vijest? Budite azurni barem kada su legende u pitanju!
mora nekad i federer imat srece, hebo ga ja..:). a ovaj wawrinka se nalozi protiv federera, igra ko lud, a protiv novaka fraer ne moze loptice prebacit!!
Zao mi je majstora WAWRINKE, cestitke rogeru
Waw inka