Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idemoo po 19. ti grand slam kraljuuuuu
35 godina bajo moj...polufinale Wimbledon-a....a ti se muzafere kupaj..pisem komentare po klixu 10 godina mladji, u ruci 15a cigareta danas..zadnji put potrcao za GRAS-ovom "tricom" u Maju 2013-e. Sjecam se jer sam natekao od proljetnog polena. I poslije kazem "lako je njemu"...odoh da se bacim sa Avaza
smeker sa reketom, najveci sto je ikad bio i sto ce biti...one and only FEDEX
Definitivno neprevazidjen . Kao teniski igrac i kao gospodin teniskih arena. Esquire. Pete Sampras je, takodje, od plemenitog teniskog stofa sa gospodskim manirima. I donekle Svedjanin Stefan Edberg....Ovo ostalo: do podne Alija - po podne Ilija. Za havom, sto bi rekli.
otac, dedo i pradedo tenisa!
steta je samo sto poslje njega ovakvog sportistu i gospodina na terenu vise necemo vidjeti ...
Koliko su se samo vlasi obradovali kad je marej danas izgubio ,sad dupli šok , fasova i Djordje a Federer pobijedi. Više im bolesti zadaje Federer nego Rak i srce zajedno.... Busi Rodjo samo busi
Kakav je ovo samo doktor, lakoca kojom se igra s protivnicima je nevjerovatna, samo steta sto ce mu dezurni dusebriznici osporavati i ovu titulu jer "nije imao ozbiljnu konkurenciju".
lagano po 8. Wimbledon. Kapa dole. peRFection
kralj tenisa
Jednom rječju... TATA