Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU STOTINE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora zaraditeodkuce.webs.com
ma dajte kad izgubi pricate da je star i da ne valja , a kad pobjedjuje onda je dobar .. e svasta
Tako je Katice, reci im..
Shhhhh, quiet, genius at work :)
//Želite zaraditi na kladionici? Za to treba veliko strpljenje i volja a najviše znanje a za početak ovo je najbolja stranica za vas: single- information. blogspot. com (sve skupa bez razmaka) Ukupni profit tom igrom iznosi 76.095 kn u samo 4 i pol mjeseca jakom i kvalitetnom igrom.
Vamos Rafa
Roger that!!! :)
To je taj G-din Federer...