Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvini , Damire molim te !! Ti se ne pravis pametan, sta cu vam ja kad je to za vas surova istina ... a to vi ne napadate Federera, pa i on je covjek i sigurno bi se branio kad bi vidio ovo .... ali nema sane da on vidii, pa zato ima svije vjerne fanove koji ga brane !!
LYNETTE MATERE TI STO SE TI PAMETNA PRAVIS,OVDJE LJUDE LICNO NAPADAS,NE SAMU U VEZI OVOG CLANKA (PISES JEDNOM DA FEDERER MOZE KUPITI I NJEGA,NJEGOVU PORODICU I GRAG).DA,MOMAK MOZE,PUN JE PARA.IMA SPOSOBNIH LJUDI,NISU SVI 1500KM OD KUCE POBJEGLI DA BI HLJEB ZARADJIVALI JER GA NISU DOVOLJNO KOD KUCE MOGLI ZARADITI.
@ lynette znam mu i ja babu,roberta;) Da,i Nadal ima uske maice,ali nisu kao Rogerove,mislim da Rogeru 666x izmjere sve dok mu maicicu ne sasiju:)))))))
dvaput sam napisao 8. hele nejse :)
Ja bih ovu ATP listu ovako napravio: 1. ROGER FEDERER 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 8. 10. Rafael Nadal Nema smisla porediti jednog trkacha, i majstora...
Tako je Milena .... Ma sta ces kad su oni samo ljubomorni, jer znaju da Nadal nikada nece igrati tennis poput Federera .. Idemo Roger
pa sta onda mozes rec za nadala ako federer po tvom misljenju nisi uske majcice....pogledaj nadala i njegovu opremu za turnir...GO ROGER!
ahahaha .... sto me nasmija Damiree !!! Nemas ti pojmaa koliko ja pratim Federera i zivim tri kuce udaljena od Rogerovih roditeljaa i ti mi nesto pricass ....Roditelji su mu dobri i posteni ljudii, svakog pozrave na ulici bezobzira sdto su roditelji najboljeg tenisera u historijii!! Takodje i Roger , kad god ima vremena posjetii svoje roditelje, a oko njegove kucee, se okupi djece kojim je on idol i bezobzira koliko ih je on ce uvijek pristat na fotografiju i autogram !!! I ti mi nasao pricat o Rogeru .... skuliraj se covjece
Ja da se informisem o tenisu??? Ja sam Federera prvi put gledao u Baselu 1998,na domacem terenu,ispao je u prvom kolu.Cool mi je bio 2002,imao je dobre patike na koje sam se lozio,bile su spicaste i nisu izgledale glomazno kao ove danasnje:) Tada je jos cooler bio,imao je duzu kosu i rep,nazuljao sam dupe gledajci njegov mec protiv Haasa u 4, kolu AO,zavrsio je pobjedom Haasa 97 u 5. setu.To mi je opcenito smijesno kad se neki pametni prave,fol oni nesto znaju.Gledam jedne godine Moto GP,slobodni trening 125cc,petak je bio,kamera prikaza jednog decka koji sve sa strane promatra i za kojeg komentator rece \"radi se o Jorge Lorenzu,novom vozacu Derbi ekipe,tek sutra ce nastupiti jer puni sutra 16g a pravila kazu da vozaci mladji od 16g ne mogu nastupiti\".Danas,7g kasnije mi dolaze neki likovi i kake o Jorge Lorenzu kada je postao jedna od zvijedi Moto GP.Tako i vi ovdje,pratite Fedju par godina i vi experti svi:)))))
Slazem se s \"Iynnete\", sampioni se druze sa sampionima....a opce poznato je da je Fedex jedan od najskromnijih tenisera na svijetu....to sto ljudi ne mogu da svare jednom za sva vremena da je najbolji, sto je i pokazao/dokazao, meni nije jasno :) ali kralj je tamo gdje i pripada....nakon neuspjesne godine dozivio je, ili bolje reci, dozivljava, kao i sto sam kaze, najuspjesniju godinu u svojoj karijeri i zivotu uopce :) A gospon Damir, ukoliko mislite da ste informisani svezi desavanja u svijetu tenisa uoposte, varate se....edukujte se malo vise pa onda iznosite ovakve nebuloze....no hard feelings :)
ahahah ... cuj Damira ... sta pricas bolan, Nadal nosii 100 puta uze majce,ali Federer uopste ne nosi uskoo ....joj kako ste samo zavidnii !! Cuj ne vjerujem da su mu to prijateljii, malo se bolje informisii i ne pricaj glupostii koje nisu istinite ! sampioni se druze sa sampionima xD
kao šta moj djed kaže rahmet mu duši ne baljezgaj te.Kako je fedex igrao protiv hasa , covjek se nije mogao ni približiti fedexovom servisu.Pa eto ako hocete ni najbolje pripremljen rodik u svojoj karijeri, ne može da pobjedi federera koji uzgred loše igra. Dosta više tišinia dok kralj priča, njegova je zadnja i poslije toga dolazi tačka.
@damir, bezveze pricas, bez ikakve osnove, federer je ,ako ne najskromniji, onda jedan od skromnijih tenisera, a ima najvece uspjehe.. da vidimo kako bi se tvoj roddick ponasao kad bi imao I BLIZU uspjeha kao federer.. mislim razlika je u \"samo\" 14 grand slamova... i svemu ostalom
Bolje vam je da idete u dzamiju nego sto se lozite na Pederera
Ne, nisam vidjela Dacin komentar prije nego što sam otkucala svoj, drago mi je što isto razmišljamo xD