Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite tek kako ce igrati sa 40 kad ovako igra sa 37?
Maestro pobjeđuje i kad mu je prvi servis ocajan...doktor za tenis...COME ON ROGER!
@buk ono je bio savrsen mec...ako bi osvojio oba turnira do kraja preuzeo bi prvo mjesto
Realno Nadalu i Novak su mljadi pet godina,kada bi se Federer sad povukao njima bi trebalo da narednih pet godina osvajaju 5 do 6 titula godisnje da ga stignu a to oni mogu,anto zna i Federer.Za ovo godinu svaka cast ali dosta dobrih igraca nije igralo....a kada bi gledali velike titule Federer ih ima mislim 53,Novak 47,Nadal 46,ali opet ova dvijica su mladji 5 godina
@shadow1 ne valjaj gluposti...FEDEX doktor za sve pa i za ovu dvojicu
U 37oj godini zivota da Novak i Rafa ovako igraju??? NEMA SANSE Oni vec sad po pola sezone propustaju zbog zglobova, koljena itd. Federer se od njih kroz karijeru 300% manje od njih trosio, on je maestro a oni su fizikalci, radilice i tako to. NAJVECI.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
To je Federer. I kad mu ne ide, i kada mu prvi servis ne funkcionira, i kada protivnik pogadja skoro sve sto se pogoditi moze, pronadje put do pobjede. Bravo majstore!