Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast legendo!
Hvala za spektakl i svaka čast ljudino!
i jestel vidjeli bošnje kako mi vlasi iz rs-a imamo tenisera i sportistu ISNERA, sad mi za njega navijamo, nakon što je đokovića pocijepo ko napolitanku !
Jesteli vidjeli Vlasi šta radi naš Bošnjak FEDERER nikad nećete imati vakoog sportistu ko mi Bošnjaci jel vam sad jasno koji smo mi Bošnjaci talenti u tenisu
Eto te Roger,jos malo pa si postao kao i ja.Doci ces do pozicije broj 1 a GS titule nisi vidio vise od 2 godine. Ali za razliku od tebe ja necu da napadam,nisi ti kriv sto meni na touru ne ide najbolje. I protiv Murraya ti je krenulo koliko vidim,sad pozdravis sudiju nakon meca s njim,te 2008. nakon treceg poraza u nizu protiv Andyja ga \"nisi primjetio\".Dobro da te ni Dawydenko nije vise pobjedjivao,u 13. pokusaju te je uspio dobit i jedva si mu ruku pruzio,nisi se udostojio covjeka u lice pogledat.
Nole je cigan
Bravo fedex,uzor si za svakog sportistu
4 puta
3 puta
Rekoh ja vec nekolicinu puta na Teniske teme, ima tata jos mnogo toga ovim klincima da pokaze :) A kako njima, tako i ovoj novoj armiji \"Djokovica\", da se legenda postaje dugogodisnjim djelovanjem, a \"The Greatest of All The Times\" osvajanjem svega sto se moze osvojiti ! A mnogi su si dali za pravo cak i da uporede tog Novaka s ovom velicinom...E moj sine, valja daMu doobro otezati jos godinama pa da se moze s carobnjakom porediti...Fedex ponovo uredno isporucuje...RF 4Ever !
ZARADITE NA KLADIONICI!!! Profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 3150 u 10 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 19 900 kn, STANJE LISTIĆA: 30/64, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Lijep pozdrav i svratite na: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR
Ma taj Isner ima samo servis i nista vise, u svemu ostalom prosjecan. Da Federer ima odgovor protiv visokih tenisera vidjelo se vec dvaput ove godine protiv Del Potra.