Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tenis *** svaka 3 dana nakav turnir ma wimbldon je zakon
ma federer igra maestralno , djokovic je i od tog bolji pa ga dobija redom , nebitno , samo je NADAL bitan , cijelu je napoleonsku strategiju njegov TIM (6-7 ) vele strucnjaka i psihologa proveo u djelo kako bi djokovica prestigao na listi , famozna ozleda (suplja za malu djecu) i ostalo je dalo efekta ali dokle ? sve ce im se srusit kao kula od karata, trenutno je neprikosnoveni as samo Djokovic i tu nama zbora. nadal to uveliko sada prozivljava , nadigra ga ferer a ferera djokovic sa malo ljutnje rijesi iako ruku na srce ferer igra ko grom
Valjda, SRBIN
Ne nego Srbijanac, ili ti državljanin Srbije. Srbinima se nazivate vi po doboju i ostatku manjeg entiteta naše BIH. Ustvari vi ste Bosanci i Hercegovci pravoslavci, ne srbini. Ustvari vi mislite da to niste. Ustvari možda i jeste, ne zna se tačno, ne znate vi, ne znamo mi i niko ne zna šta je tačno u vašim glavama. A Djoković možda vjeruje u Budu, zbog toga Klix nije napisao koje je vjere nego čiji je državljanin.
@bambuza Malo odeš do škole i tamo te sve nauče. U Srbiji žive Srbijanci bez obizra koje su vjere. I ja to kontam ali ti miješaš at dva pojma. Pitaj Srbijance jesu li oni Srbijanci il Srbi po nacionalnosti. Meni je svejedno ali pravite se tu pametni a Klix je ispravno napisao. "Srbijanci, Srbijanac ili Srbijanka su termini kojim se označavaju ljudi koji žive u Srbiji, ili su porijeklom iz Srbije."- ne moraš u školu opet imaš po netu, Wikipedia. "Srbijancem možemo nazvati onoga koji jest Srbin i pri tome živi u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu, Čačku, ali ne i onog Srbina koji živi u Osijeku, Zagrebu, Sarajevu, Banja Luci, Londonu. To je Srbin." Znači dobojlija moj fini i ostali koji ovo ne razumiju, ti odnosno vi ste Srbini jer vi tako želite, a Djoković je Srbijanac s obzirom na njegovo porijeklo i bez obzira na njegovu vjeru.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Go Roger!
Ili u prevodu: Neobično je dobiti po gu.zici dva puta u četiri dana...
On tebe dere redovno u zadnje vrijeme,pa ti vidi moj Fedex.