Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ucestvovao bi on ali nemoze jadan da prodje kvalifikacije.Zato na vecim turnirima nema ni jedno p.ogano b.alincadsko ime jer je to samo za gospodske n.acije ne za n.akaradni i.zmet od v.jere
nešto gledam onako usput igrajući kladionicu teniske parove iz tjedna u tjedan. evo ovaj tjedan 8. muških turnira,što manjih što većih. uglavnom nebitno. ja ne znam kako se dolazi do tih turnira,ali redovno se pojavljuju igrači i niže rangirani od našeg Džumhura. njega nigdje. je li povrijeđen ili što? želim mu malo više uspjeha u njegovoj karijeri ali jednostavno, nepojavljivanjima na turnirima od toga nema ništa..
Federer je najbolji teniser koji je ikad postojao. A zasigurno će to i ostati do Sudnjeg dana !
\"Zaboravili\" ste naglasiti kako je pao za 9 mjesta u poretku. Znam, gowna ste... voljeli bi i vi da niste, ali sta je tu je.
ako mu kupimo bolja i modernija kolica, garantujem vam da ce Džumho osvojiti zlato na paraolimpijadi i probiti se među 10 najboljih