Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brate ti sto si od gren slemova osvojio osvojio si. nema teorije da ti osvojis neki turnir koji se igra na 14 dana. Eventualno jedino u vimbldonu jos mozes doci daleko jer su kratki poeni i ne trosi se previse snage, ali generalno si odsvirao svoje. Novak ce lagano osvojiti ove godine vimbldon.
@chuckboris apsolutno mu svaka cast. Dok god zaradjuje milione igrajuci tenis pa sto da ne igra. pametan covjek a jos uvijek je u samom vrhu.
Teško Fedo preko Đoleta majstora, skoro nemoguće, sorry
Roger je najbolji teniser ikada, na travi je strasno dobar, u zadnjih 12 nastupa je 7 uzeo ovaj turnir, i ima jos 2 finala, draze bi mi bilo da je Damir dobio lakseg protivnika
E vala ako preskocis naseg DZUMIJA-mozda i osvojis
samo preko mrtvog dzumhura haha
Hehe, pa i sam znas da Dzumhur osvaja ove godine
Fedex nije vise sto je nekad bio...Dzumi sretno!