Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest vala bilo je lijepo gledat ih bez stenjenja majmuna spanskog!!!
Od sveg srce ti zelim da osvojis Wimbledon i da se vratis tamo gdje pripadas,na celo ATP liste...Ili ti Ili Nole,pa da bude drugi...SRECNO!!!
ameli to je upravo što sam htio reći, fino je bilo gledati finale bez stenjanja!!!
@ ROGER FEDERER ja sam osvojio 109 atp titula,serem se na tebe i na tvojih 60 tak titula ukljucujuci i 14GS. Gledao sam te i protiv Murraya i protiv Nadala,ljudi su te pobijedili tako sto su ti slali balone na backhand:Njih treba da pobijedis a ne da se svojim forehandom silis protiv limitiranog monfilsa:)
mikac vidis doci ce kao drugi igrac na Wimbledon no ukoliko ga osvoji,aaa ovaj papak ne otkaze nastup,u tom slucaju Federer preuzima prvo mijesto!!! prednost koju Nadal ima se je istopila na 1870bodova! Federer ukoliko uzme dobija 800bodova a Nadalu se oduzima 800bodova! To je 1600,al ne zaboravi da Federer igra Halle,koje ce sigurno osvojiti i dobiti 250 bodova....tako da ce poslije Wimbledona biti prvi igrac svijeta,AGAIN!!!
Stop shiit MIKAC !!! I am visiting every day this page .
Samo jedan Je Federer..
Bilo je lijepo gledati roland garros bez stenjanja
@mikac pa sta ako je covjek trenutno broj 2, ne zaboravi da je 1 (prvi) u historiji tenisa ... kad to postigne onaj nadal javi se, koji po meni usput nema ni neke tehnike nit igre vec mu se sve svodi na brzinu ... eto sad ima problema sa koljenom i ne cudi me sto je otkazao turnir niti bi me cudilo da otkaze Wimbledon
mikac , pa ti nemas veze sa zivotom
mikac ne laprdaj
sine, samo se nadaj tome da se rafa ne oporavi :) da je igro finale i na rg izgubio bi 99%. jos uvjek si no.2 i takav ces doc na wimbeldon.