Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fedex prosle dvije godine je igrao ispod njegovog nivoa, nije prolazio cak ni u 1/2, nadajmo se boljem nastupu ove godine, zrijeb i nije tako los, kad se uzme u obzir da su u drugom dijelu zrijeba Novak, Rafa i Andy
Postoji li antipaticniji teniser od Stanislasa Wawrinke?
Nisam spominjala ni religiju ni naciju, jer ovo nije portal na kojem se treba komentarisati takvo nesto. Medjutim, kad bolje razmislim, mislim da bi ti upravo ponio titulu najnepismenijeg, najumobolnijeg i najprimitivnijeg polukomentatora na Klix-u. Kazem polukomentatora jer ti fali 50% mozdanih vijuga. Cestitam kralju! Nadam se da ces isprve uspjeti procitati komentar i da ces znati znacenje svih rijeci koje sam navela. I ako ne budes znao, mozemo zamoliti redakciju Klix-a da pocne rubriku o humanitarnom skupljanju novcanih sredstava za tvoje lijecenje, ako ti ima pomoci... Veliki pozdrav.
https://www.youtube.com/watch?v=ZEZ332YFhH0