Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slažem se u potpunosti sa tvojim mišljenjem!
NEVJEROVATNO SA KOJOM LAKOCOM IGRA NEMA STA PRAVI GOSPODIN :)
Iduce hefte i Nole igra na \"Shumadijski cvarci tour 2012\" :))))
joj federera ko da udara cutukom a ne nogom
strasnje vijesti: Djokovic nakon Serene Williams s velikim si.s.ama imitirao Federera s krunom na glavi. Da dobro ste procitali, imitirao.
Federer nije jedan od najvećih svih vremena. On je jedan jedini, neponovljivi i definitivno najveći svih vremena. Svaka čast i Samprasu, Beckeru, Agasiju kojeg sam pravo gotivio, pa i Noletu i Nadalu, te svima ostalima, ali ovaj čovjek je jednostavno kralj tenisa. Istina je da ga stižu godine, i nije više u stanju bilo koji dan pobijediti bilo kaga, ali dominacija svih prethodnih godina, te neviđena ljepota igranja su stvarno impresivne.
Držite se vi momci tenisa. Od fudbala se nećete hljeba najesti...