Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo djokovicu, crnogorci su uz tebe
Federer je video kako je zavrsio Nadal, pa je skonto bolje se ne kciti sa mocnim Srbinom.
Malo ti on ima sta sa Srbima. Vise mu se srbi slihtaju u paksu, nego on njima.
Bravo Đole kralju! Čovjek je nevjerovatan, svakim danom grize sve vise i želim da osvoji sve što se osvojiti može. Ponosna sam što ga imamo barem za komšiju! Pozdrav iz Tuzle.
U ovim turbo folk vremenima,nacionalističko "patriotskoe" svakodnevnice i mitoloških zabluda u Srbiji,izdvaja se ovaj čovjek,Novak kao nešto novo,nezaprljano.Ovo ime je odgovor i rješenje za posrnulu S.A.N.U. kao i za "desnu" Srbiju,gledano od Crnogorskog primorja prema gore i sve gore nadalje.
...točno. a šta je "solušn" za velikobošnjačke mitologije? ...galopiraju u najboljem maniru srpske desničarske mitologije. "ugledni" akademici i univerzitetski profesori rigaju fašizam ko kaćuše.
Sretno Federer!
https://youtu.be/Hne0mZWtby8