Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UBI BABO BEHAR U NJEMU
Gospodin covjek taj Federer, uopste nije naplatio Novaku ovu lekciju iz tenisa.
@@atmosvera Cijeli rat sam proveo u Sarajevu (nije da se nisam htio ispaliti) i istina je živa da su najveća granatiranja kao i aktivnosti snajperista po civilima, bili upravo za vrijeme Bajrama. Istina živa, eto nek\' se javi neki jadovan da demantuje.
Ti si čovječe (ženo) ozbiljno bolestan (bolesna).. ovo je ozbiljna dijagnoza, najozbiljnija.
Nisi morao to ni napisati č.e.t.n.i.č.i.n.o prljava pogana. Sve ste vi rekli i ko ste i šta ste od \'92.-\'95. godine ps p.i.č.k.a. ti m.a.t.e.r.i.n.a da ti p.i.č.k.a m.a.t.e.r.i.n.a, j.e.b.e.m. ti m.a.t.e.r da ti j.e.b.e.m. m.a.t.e.r. Jel\' ti sad\' išta jasnije s.m.r.d.i.m.i.r.e jedan .!. I nije greška u tipkanju majmune, nego ne možeš da priznaš da si nepismen.
Federer-Express!
Ogroman uspijeh BiH24% sporta za b.ajram pobijedom domaceg tenisera iz Svicarske nad predstavnikom nasih predaka.,veci uspijeh i od prvaka u sjedecoj odbojci te od uspijeha na olimpijadi posebno u streljastvu i plivanju.Jos su nam gosti za b.ajram otisli ranije pa smo se nazderali prasetine kao nekada javno prije rata.A na prasetini ne ostaju ostaci g.ovana ispod noktiju poslije pranja s.upka kao na tastaturi.Sa a.lahom medju zubima i prasnjavim i.konama navijajmo za protivnike nasih predaka.I sjetimo se rijeci cara M.urata: ne stvorismo S.rbinu veceg neprijatelja od S.rbina p.oturice.
Za @ HA HA HA i @Atmosvera Greska u tipkanju priznajem ali za uzvrat povracam na tvoj praznik , jadni mali kretencicu !
srpska kuca do kuce
Dva potpuno različita seta! U prvom setu Đoković neprepoznatljiv, Federer na veoma visokom novou, kao i uostalom od Wimbledona ove godine. Drugi set puno neizvjesniji, Đoković popravlja igru na servisu, no ne može zaprijetiti Federeru na njegov. Tie-break neizvjestan, no u globalu, bolja igra Federera, odlučnija, i zaslužena pobjeda Švicarca!
Upalih juce tv, rekoh sa malim da pogledam malo tenis, kad ono pustili pornic umjesto tenisa. Moro sam malog u drugu sobu poslat.
IMA VEZE ! IMA, IMA, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ! ! ! NIJE SVEJEDNOOOOO ! ! ! HAHAHAHAHAHAHAHAHA .!. DŽEKO, NASRI I FEDERER, ULJEPŠAŠE MI BAJRAM ! ! !
Najviše volim kad prečanski Srbi (iz BiH) kukaju i divljaju na portalima i tv stanicama. @Lana Lana dušo, je li uš\'o...Hehehehehehe
Moj omiljeni teniser je Goran Ivanišević.
ode smrdin cigance sa vlaskom genocidnom zastavom u zaborav...
Ha ha ha - ukucajte vrli gospodine/gospođo u google \"atmosvera\" i dobićete - \"Da li ste mislili atmosfera !?\" ha ha ha ha ha ha ha - čuj \"atmosvera\" iz koje li ste vi \"svere\" ha ha ha ha ha ha ha .!.
Nema veze Nole idemo dalje,to je sport ! Cestitke Federeru ! A ovim balistancima sitnim jadnim dusama ,narocito ustasi pod nikom @ZVKO JOSILO naka ga naduvaju Srbima na 6 atmosvera !