Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tipicno za bosnu i hercegovinu. nema sporta u kojem se niste izglupirali i isprosipali a slag na tortu je ovaj teletovic sa 3 promasene table. kakva je to nacija koja nema vrhunskog sportistu? al zato vam usta niko ne moze zacepit svadjate se za 15-estoricu. skembava nacijo.
vidis kako si ti ponosan samo sa ucestvovanjem dok svi drugi se bore da se ostvari neki rezultat. e o tome ti govorim.
Jugic-Salkic igra za bosnu iskljucivo za pare a posto para nema,reprezentacija se podmladjuje...
А што вам нису играле оне двије: Југић и Салкић.
evo ovog momenta jugic-salkic dobila nekakav mec. pa zasto nije bila na ovom turniru?
lako je vama vjecitim pesimistima i luzerima da sjedite kod kuce i imate negativne komentare na sve sto se desava da ste ikad stali na teren i vidjeli bar dio onoga sta te djevijke prolaze da bi iole uspjele mislim da biste imali puno manje takvih komentara Cure svaka cast vi te pristale da se borite sa mnogo jacom konkurencijom dok sui Mervana i Tinjicka hladno odbile da igraju za svoju zemljnu Svaka vam cast
Mnogo smo jaki :(
Sad ćemo harat u afričko-azijskoj zoni, ništa ne sikirajte!
Kad hin bude trcanje oko dzamije u nanulama i nase hamse ce nekoga pobijediti ,ove rekete him hina slabo hidju pa su zijanile ..hebo hin ove Portugalke fuj him !
Nista cudno s obzirom da ni Jasmina ni Mervana nisu igrale.
hihihihih
Skinut koef. 33. Javite mi se na mail i poslat ću vam sljedeću besplatnu informaciju koju dobijem iz Meksika. Radi se o prelazu s većim koeficijentom ili konačnom ishodu utakmice. Ovisi što mi jave. Ništa ne gubite, možete samo dobiti...Mail: [email protected] Ovaj par s kvotom 33 nisam s nikome poslao. Postavljen je kao dokaz da imam provjerene informacije iz Meksika koje mi javljaju dva frenda potpuno besplatno. Drugi vas lažu da plaćaju parove i po 500 eura ali to je čista prevara. Ja ih dobivam svaki tjedan/vikend potpuno besplatno. Neću vam ih prodavati, prvo ću vam se dokazati. MEKSIKANAC.BLOGER.HR