Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj vala više i vi klix... Kakvi su vam ovi naslovi? ,,Zanimljiva poruka'' a čovjek napisao ,,Tako je bre idemo''. Mnoogo zanimljivo...
@Goouser3121846457218 Jao, bulevar je još na platnom spisku 😂😂😂. Identitet smo vratili. Slobodni smo ko što su slobodni i prekodrinski četalji, uspjeh se ne mjeri samo pobjedom u sportu. Naš najveći uspjeh jeste što smo ostali živi pored vas takvih komšija. Mentalitet za preživljavanje nam je jači od vašeg. Teritoriju imamo. Ima li još šta da nismo obradili?
Bogme ne znam sta bih rekao...onomad uzesmo svetsku titulu u basketici 3 na 3, Djoka danas omlatio Norvezijanca i otklonio sve dileme ko je najbolji u istoriji, sutra Jokic zavrsava posao sa Denverom...ka sto rekoh u prvoj recenici, ne znam sta bih rekao na sve ovo. Svako sam za sebe neka zakljuci.
Nikad mi nije bilo jasno zašto našim ljudima smeta ćirilica. Na kraju krajeva više je naša nego strana latinica.
Ma Bree,BEZVEZE!!!
cedo bio i cedo os....
Bas je teško napisati pozitivan tekst, kako je komšija iz susjedne drzave osvojio najviše turnira u istoriji. Bitnije je sta je na kameri napisano.
neka jede go... cheto
Fantastican teniser ali nikada nece biti omiljen kao Nadal ili Federer zbog svojih gluposti kojima zamara ljubitelje tenisa.
Mogao je malo mitologije ubaciti, Srbi to vole, sad je tek 2023 godina
Đokovic je nacionalista, samo to mnogi ne primjete. Naravno, odlican je teniser ali to ne znaci da nam je prijatelj.
Da. On voli svoju zemlju. Problem nikada nisu bili oni koji su voljeli svoje , već oni moji su mrzili tuđe.
ovo je poruka za ukrajinsku ofanzivu
Lahko je osvojit turnir kad nema vise Nadala ,nema ko da se suprotstavi ovom siledzijskom teniseru,govorim siledzijski,jer lik igra silom,nema neke ljepote u njegovoj igri.
Kosovo Republjik
Ko će tu kameru platit????? cigan neće sigurno
Srce mi je puno sreće nakon tvoje pobede Nole.The best ever.
Dobro je pa nije napisao Slovo Z.