Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pipo: mojne sr.t. Barem budi ti frajer pa podrzi Damira da moze ici na turnire. Neka stavi Sarajevo-x.com broj racuna od Damira i ja cu ga mjesecno spnzorovati. Otac od Ane Ivanovic je uzeo kredit dok je bila junior da bi mogla ici na takmicenje. Tada kao i danas su zivjeli u Svicarskoj. I da nije dobio jos igrom slucaja i srece od jednog advokata CHF 100.000.-- kaze njen stari, nije siguran da bi uspjela. Cak je zimi u izpraznjenom bazenu igrala da bi mogla trenirati i stediti novac. A koji effekt ima kada ima drzava jednog popularnog ambasadora u svijetu je neprocijenivo. Vidi Nole, Janko, Ana i Jelena. Udri Damire dalje i neka te Bog nagradi i cuva.
Svaka cast,ponosni smo na tebe!!!
Bravoi mali. vidis da ja nisam pogrijesio sto sam te stavio na plakat da mi guras kampanju.
Tooooo Damire...navijo sam za tebe jarane od cetvrtka kad je amidza Mujo oso na pijacu...Ponesi mi grozdzijeg lista sa zastave Kanade za sarmu...
BRAVO DAMIRE SAMO NAPRIJED
alal ti cufta
Svaka cast, al mislim da ce doci ubrzo vrijeme da se krene u profesionalne vode. nadam se da ce nekad uci u top15 igraca to bi bio veliki uspjeh :)
Neka neko obavijesti momka da je uveliko senior i da je krajnje vrijeme da počne igrati sa odraslim čikama. Njemu se osladilo djecu pobjeđivati.
Svaka cast... ovo treba da bude nas ponos... ovo da bude nas ambasador u svijetu... a ne ona stoka (silajdzic, tihic, dodik i ekipa) koji nas brukaju na svakom koraku... Jos jednom sve cestitke i puno uspijeha u nastavku karijere... =)
finb haj se ti fino najedi g.o.v.a.n.a .A tebi Damire ouno sreće i zdravlja u daljoj karijeri
bravo momak!!!
bravo, a sad prelazak u seniorsku kategoriju, jer rezultat u juniorskoj kategoriji nista ne vrijedi (nadal, novak, federer nisu bog zna kakve rezultate postizali u juniorskoj kategoriji)...Njegovi vrsnjaci vec se odavno takmice na ATP turnirima...
ZAVRSICE OVAJ SVOJU SPORTSKU KARIJERU IL KAO AMER IL SRBIN! NEMA SANSE DA OSTANE BOSNJO..TO I NIJE NACIJA..BAJAGI NACIJA
Ako ovako nastavi, stvarno ćemo razmisliti da ga uzmemo sebi.:)
svaka cast maestro svaka cast....