Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jucer se na granici hvali kako dok ceka red igra tenis a danas propo hahahahaha
Haha jes jes
Propali teniser glumi neku zvijezdu idi karaj srpkinje
Glasine kažu da je predao i onaj meč na granici protiv buraza
brate de pocni klanjat..da te prodju te vise bolesti
svasta, pa sto nisi nazvo ba i SA i reko ne mogu. ja organizacije majko moja...odoh sad u Ferrari auto kucu u Italiji da im kazem da nemam para da kupim Ferrari. :-)
Ne mogu , danas igra Željo
Tek kada ostane bez para, početi će da igra kao prije. Prije se trudio, izgara od želje da napravi nesto ili osvoji turnir. A sada, izgleda kao da su mu pare udarile u glavu i kao da se trudi da samo bude medju 100 na svijetu, što je opet uspijeh.
Daj makni se vise ne zauzimaj mjesto nekome.
Jel ga tebi zauzima? Nije njega niko POSTAVIO na ovo mjesto, sam ga je zaradio. Nisam neki fan njegov, ali ovo sto budale poput tebe je apsurdno. Vi koji pisete da treba da se oprosti ste cist primjer da nemate veze ni sa sportom ni ovom nacinu zivota. Budi ti u top 100 u svojoj opstini , a kamoli u svijetu pa se javi. Haj zdra’o
Hajde nije važno koliko si TURNIRA propustio, i što u zadnje vrijeme ne igraš dobro !!! Važnije je da si LIJEPO ZAČEŠLJAN !!!
a juce naslov "uvijek spreman" xD kad bude gren slem granicnih prelaza nek se prijavi xD
A znao sam majke mi haha. On ide samo da se voza xd, upozna grad :d
Jucer neko napisa na komentar o tenisu na granici, da ce da opet prijavi povredu.. Jel to alicajnost ili je puka realnost, zasto opstruise?
odkud te Rialda ufatila pod svoje nema rezultata haha
Haha Eto izasao rekreativno odigrat da ga snime par sekund i povredio se ccccc :S :S Steta
Povredio se igrajuci na granici xx
Povrijedio se igrajuci tenis na granici 😂