Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, Damir nije odigrao loš meč uopšte. Da je imao malo manje grešaka, vjerovatno bi bilo nešto neizvjesnije, ali ako se uzme u obzir da je DelPo klasa za sebe, i ogromna razlika u kvalitetu servisa, solidna i očekivana partija obojice.
Dzumhuru se nema sta prigovoriti. Jako dobar mec.
Ne znam da li je Džumhur vaš teniser obzirom da je moj, a ja da SDA Fekalistancima, Bogu hvala, nemam bilo šta zajedničko... Džumhur je Beograđanin, poput Ive Andrića i Meše Selimovića... niko ne bira gde će se roditi, ali svako bira gde će živeti.
idi se rokni cekicem ugla'u, bices pametniji.
6-ti turnir i napredak u 2 kolo! Wauuu Damire napreduješ!!! 5. turnira za redom si u prvom kolu ospadao! Sljedeći bi znači mogao i do 3 kola!!! I dalje se cudim kako si ti 30. i neki teniser svijeta!!!
Idemo, Dzumi. Tempiraj to do Roland Garros -a...
DelPo ga rastrgo ko Dzumi keks.
De ti malo keksove reklamiraj znas Nadal si ti pa mozes se reklamirat umjesto da treniras
Je ovaj Dzumhur ruzan ko cigan.
eating pura makes this tennis player great :)
Nije ni lose odigrao, prva dva-tri u drugom setu je mogao dobiti i prelomiti. Imas utisak da se Del Potro ne mora ni pomjeriti, ispruzi ruku i eto ga na mrezi.
Borio se . Dobar Džumhur . Bit če bolje sa novom djevojkom ... 😃😃😃😎😎😎