Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema veze sto je zaustavljen,nama balincadima je veci usspjeh sto Djokovic nije osvojio RG
u odnosu na geografiju za tenis si expert
Krmojedi iz genocidne dominiraju nad guslama , ipak oni su operisani od sporta
Damir je ponikao na bosanskim teniskim terenima i vjerujem da moze postati solidan teniser. Ljudi odma porede sa Djokovicem sto nema smisla. Damir bi mogao biti prva uspjesa sportska prica koja je ponikla u BiH. Damir sad igra Challengere, mislim da je zavrsio sa Futuresima. Ove godine je osvojio 5 Futuresa. Vjerujem da ce uci u prvih sto za neke dvije godine. Opet to otvara vrata za mlade tenisere iz nase zemlje
Neka te to ne zabrinjava sto se ne razumijes u tenis. Ne razumije se ni ovaj Dzumhur pa zivi.
Ej nije da nesto omalovazavam ovog lika, ali zasto on vijecno igra samo po ovim nekim \"divljim\" turnirima po BiH? Ne razumijem se u tenis ali kako on stoji na internacionalnoj sceni?
Dok se bošnjaci bave raznoraznim sportovima, vi krmojedi u rs koridoru uspjesno se bavite poljoprivredom hahahahahahahahahahahahha
nije najbolji, al je zato puno ljepsi od onog klempavog Djokovica
Uuu, pa zna se kakva je Gruel igračina! Kakav Nole i Nadal, ovo je vrh tenisa. Jel Amer bio na kakvom futuresu ove sedmice da pokaže potencijal na 24%?
Bravo damire, znači i tebe neko može zaustaviti !