Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momku svaka cast, covjek se sam finansira a bez novca nema ni rezultata a žalosno je da je ovo najveci uspjeh BH tenisa. Kakva drzava takav i sport:(
Yebote, a ovde dodju napaljeni bosnjaci i tvrde kako je ovaj dzumhir drugi Djokovic..ha ha ha ha
aaa hebo ga ti dzumhur:(
Ma nema veze,nasoj nakaradnoj n.aciji je bitnije da Djokovic ispadne,to bi bila naj veca pobijeda BiH sporta,veca od sjedece odbojke
Džumhur je već do sada napravio čudo, ako uzmemo u obzir da dolazi iz zemlje, koja nema tenisku tradiciju, ako izuzmemo Tuzlu i donekle Prijedor i Mostar. Još kad dodamo i njegove fizičke predispozicije, dakle nizak rast, očigledan nedostatak para i pravog trenera, onda je čudo još veće. I svako poređenje sa Srbijom, koja je imala Moniku Seleš, Živojinovića, ili Hrvatskom sa Franulovićem, Pilićem, Majoli i Ivaniševićem je apsurdno. A Đoković je sa druge planete, a to da njegov uspjeh nije slučajan, dokaz su još uvjek aktivne bivše prve igračice svijeta Ivanović i Janković, te Tipsarević, bivši prvi junior svijeta i sadašnji osmi igrač planete.
dobronamjerna mu je preporuka da se hvata lopate umjesto reketa,bar ce moci zivjeti od toga.od tenisa se sigurno nece hljeba nejesti!
2007. Novak slavi 20. rođendan i završava godinu kao 3. na ATP listi; 2012. Damir slavi 20. rođendan i završava godinu kao ... ??? Mozak searching...
Kreševo u kamenjaru??? Svašta! Kreševo je 31 km od Sarajeva, kamena ima samo u rudnicima, pod zemljom. Ako je Kreševo u kamenjaru, i ti imaš pameti. Al nije.
Izvini ali glup ti je rezon. Poljoprivreda je jedna od najbitnijih oblasti privrede. Pogledaj Holandiju, jedna od najmanjih zemalja, a SVE uzgajaju i izvoze. Probaj u Nemackoj ili Svajcarskoj da nadjes neobradjene povrsine. Ali izgleda da je kod Bosnjaka takvo razmisljanje normalno, zato nista ni ne proizvodite, pogledaj koliko vam je prehrambenih proizvoda iz Hrvatske ili Srbije po radnjama, sigurno preko 90%. Pomrli biste od gladi da vam neko zatvori granice ili obustavi uvoz hrane. Vama je sve bezveze, i sport i poljoprivreda ...
Nismo neka sportska nacija, al zato imamo drzavu i reprezentaciju za razliku od vas koji su talentovani za poljoprivredu i sumarstvo !
Nema veze Damire idemo dalje, bice bolje drugi put :))
Za tvoju informaciju u njegovim godinama Novak je igrao finale US open-a i osvojio AO, imao dva mastersa, bio treci na listi, imao pobede nad Rafom i Fedrererom. Toliko o tome da je bio 300-ti na listi. Informisi se.
@Za nepismene Vi i sport ko krava i sedlo, jest se sad javio predstavnik sportske nacije 1993, 12 godina se pokusavate plasirat na nekakvo natjecanje toliko o sportskoj naciji.
Nole je majstor svaka čast. Talenat kakav se rađa rijetko. Ostali sa ovih prostora u svojim godinama nisu bili bolji od Džumhura a vrijeme će pokazati šta će on napraviti. Nole dvije, Zec jednu klasu iznad ostalih a do nivoa ostalih možda i Damir može dogurati. Čak i bez vajldkardova i domaćih turnira.
Apropo cudnih komentara, ovo su fakti: pre 5 godina, kada je imao godina kao Dzumhur, Novak je igrao finale US opena a zatim je osvojio Melburn...toliko
Age: 28 (26.01.1984) Birthplace: Johannesburg, South Africa Residence: Stellenbosch, South Africa Height: 6\'5\" (196 cm) Weight: 194 lbs (88 kg) Plays: Right-handed Turned Pro: 2005 Najbolji ranking 113. mjesto A Nas Damirir 1992. godiste, i trenutno je 204. i to mu je dosad najbolji rekord...i nije sramota izgubiti od boljeg... Sramota je dok se drugi bave sportom, rs krmojedi i šokadijce iz kreševa i ostalog kamenjara se bave poljoprivredom i to im je najveci zivotni uspjeh, a pojedincima najveci uspjeh je otkucati komentar na tastatturi...Toliko o krstasima nadareno glupim , sa IQ u rangu krmadi... samo kmecite troprsti hroktavci !