Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed, mi odosmo ispijat kafe i pljuvat te . a ti uzmes 100k sto mi necemo za 10 godina, takvi smo mi
Je li se Srbijanac zajebava ili je ozbiljan? Mora da je uzeo dobru lovu na kladari?
Dzumhur: "Ovo je velika stvar za mene i za moju zemlju u kojoj sam jedini igrač u TOP 100. Mislim da mnogi u Bosni ostaju budni da prate moje mečeve što me čini jako ponosnim na moju zemlju. Za malu zemlju poput Bosne je ovo veliki rezultat. Prošli smo kroz grozne stvari u posljednjih 20 godina zato sam ponosan na svoju zemlju, na sebe i nadam se da će sutra biti dobar dan".
Nadji nekog pravog trenera a ne da te babo trenira..trenera koji ce ti popraviti ocajni servis i ostalo unaprediti i onda mozes i u 20 do kraja godine..
Ebo majku, prvih 20 komentara o tome gdje zivi, drugih 20 ko mu je cura. Koji vam je ku3rac?
Pazite medu 50 najboljih da ude Znaci da bude 48,49 Zar moze bit 50 najboljih fudbalera ima mnogo vise pa kad bi brojali 50 najboljih sigurno bi i avdija vrsajevic bi tu negdje blizu da ude medu 50
@zitomir slabi ti lijekovi, haj procitaj sta si napisao i stavi koji zarez
Dobra ti ona batre..
Dok ne zatreba para, onda prodaje i oca i majku, i drzavu i meč :) pare su cudo, zato nikad veliki neces biti, jer ti igras za lovu a veliki igraci igraju da ostave trag u historiji
Dok postanes skroz miran, u tome ce ti proci karijera. Damir a.k.a DRUGO KOLO
PRVI U DRŽAVI !
skupa ta šišarika
Moj Damire ja bih priceko ipak da svane tek je godina upolovila
Ako nista prvi si u BH tenisu, ako je to neka utjeha!
Dzaba sve, ima nesto lazno i psihopatsko u sebi.. Sve najbolje u karijeri svakako.
Bosnian Michael Chang....Neka bude jos trofeja i trofeja. I to malo izglednijih - ovaj mi, brate, malo cupav, nekakav bodljikav. Valjda po 'beogradskoj epizodi', sta li? ;P A ako cemo o 'Jadima Mladog Werthera' - ima, lafe, Bosanki...rekli bi 'ko mehkih krusaka'?! Do tebe je... I gledaj da ovog Pabla posaljes nazad, za Santa Fe. ;)
Zlatan je puno ljepsi od njega!