Turnir vrijedan 10.000 dolara
0
Džumhur u drugom kolu Futuresa u Antalyji
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
74-ti fjucers Dzumhura u Antaliji. svake hefte igra samo u Antaliji, znal trknut makar do Izmira????? Cccc kar.ina od tenisaca
Otiđi dete u Beograd ima tamo jedan dečko ime mu je mislim Novak a zovu ga ĐOLE vidi kako se igra tenis
Niti su Hrvati iz Hercegovine i Posavine građani drugog reda u Hrvatskoj, a vjerujem ni Srbi iz RS u Srbiji. To postoji samo u glavama Bošnjaka koji bi da zabrane ljudima radovati se uspjesima svojih tenisača jer se sami moraju zadovoljiti bijedom ITF turnira po ljetovalištima u zimskom periodu :b Ako netko mrzi svoje sunarodnike iz druge regije kao na primjer purgeri dalmatince ljudi moji pa još se više mrze sarajevski mahalaši i fočaci a tek da znate kako gledaju sarajllije u Tuzli to ne biste vjerovali. O Cazinu bolje i ne govoriti. O građanima Srbije koji se zovu sanđžaklije i sami znate jer vam redovno taslače nene nenine svaki dan po Sarajevu.
Uvijek ovlažim na ovake dobre habere iz svijeta športa.
Cijenjeni građani Republike Mrske nismo mi krivi što je vaš najbolji teniser Sven Lalić 11013265654 na ATP listi i to na onoj listi dublova. Znam sad ćete vi Đoković je naš, ali nije vi dobro znate da ste u Srbiji građani drugog reda - niko vas ne želi. Hrvati ja se na vašem mjestu ne bih ni javljao cijela reprezentacija vam je iz BiH sreća pa postoji ova država inače bi se vi poselamili sa tenisom. Već nam ovako pokradete sve tenisere. Što se tiče vas vi ste u Hrvatskoj ne građani drugog već trećeg rada.
Korak po korak Džumhur ide prema vrhu, tek mu je 19.godina
To zmaju naš iz Stranke za BiH Nije šala plasirati se u 2. kolo turnira sa nagradnim fondom 10.000 dolara
Aj sto je Futures, nego sto je u antaliji. Sto objavljujete ovakve stvari, sad ce ga raja zaj.e.bacati svu noc.
Svaka cast momcino!!!
Majstore Velemajstore skaćem u dimije od sreče