Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Redakciji, ako je ima! Nevalja vam naslov - nije Tomić nego Tomo Brkić.
Dok veliki navijač ŽELJE Damir Džumhur niže uspjehe, kao i sam ŽELJO, FK Viršla sa Kobilje Glave sramoti metropolu i gubi od FK Jajare iz manjeg entiteta. Shodno tome, pozivam sve navijače velikog ŽELJE da doniraju po paklo viršli u humanitarni fond FK Viršla koji se nalazi na adresi ulica Messija Kojaševića 10, Kobilja Glava, odma pored one drvene štale. Budimo humani, pokažimo solidarnost sa propalim klubom sa periferije!
Lijep rezultat, ali na najmanjem mogućem turniru. Čist gubitak vremena, snage, živaca, novca... Zaboravite 10-tke ako mislite napredovati!!!
Ode i Zuko, ko da ga nikad nije ni bilo... nisam znao da je on pisao scenario za \"miris dunja\" BTW, BRAVO Damir Džumhur, Aldin Šetkić i Tomislav Brkić