Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahahahhahahahahhahahahhaha sljedeći na redu je desetogodišnjak
to djumi nek si i ti nekog levata pobjedio
i jesu challengeri za njega..samo me cudi pa mu ovaj skolarac nije predao
Šta će na zemljanom terenu kukavac ,uveliko sezona trave.
Ma bravo! Hajde opet da ga dignemo do zvijezda pa kad zasre sljedeci put da ga napitamo gnovnima. Dzumhur je svoj maksimum dostigao, i nema tog cuda koje se moze desiti da od njega napravi igraca. Pod jedan, mentalitet. Drugo, skromna tehnika. Trece, i to je najvaznije, psihologija. Ne znam kroz kakve je traume prosao u djetinjstvu, ali je ocito da se na svakom mecu, osim sa protivnikom, bori i sa demonima.
Dzumi je prejak za ove challengere
Ovaj deckic Alija Simo neki mjesanac?!
Challengera u Bloisu vrijednog 43.000 eura. ahhahahahhahahahahhahhahhahahahahahhahhahahahahhahahhahahahahahahahahhahahahaahahahhahaahahahahhahahhahhahahahahhahahahhahahahahhahhahahhahhahha PAČENIČE KAO I CIJELI BOŠNJAČKI NAROD
USTVARI MI bOŠNJACI I NISMO NAROD JER NEMAMO SVOJU ZEMLJU
@kolem Miran djikane
bravo!
šta bravo hebote