Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ti koje farbe on nosi....
Nek je i on nekog razbio.
İzbice mu gasquet i bajlak i trobojku sutra 6;0 6:0
Genocidaši se ponovo glasaju srpska open
Ljudi bolesni ste. Bravo Damire, publika je bila 100% na tvojoj strani na tvom Balkanu, što ovaj članak propušta da navede. Sretno u nastavku turnira i ostatku sezone.
To Damire deri to sve sa Bismilom na usnama!
Srpska Open
Bravo Dzumi...i sa srecom sutra
A publike nigdje nema
Volio bih da Dzumi osvoji Srpska Open, mislim da bi Dodick i Drasko izvrsili harakiri.
Sto se zove "Srpska open"? Zato sto je po ustavu i sto smo i mi to potpisali u medjunarodnom sporazumu. Sta je Dhumhur po vjeri i naciji? A sta nas briga ako smo za gradjansku drzavu? Sto se odrzava u Banoj Luci? Pa ako ona vise nije nasa jer je u njoj 85 odsto Srba - da se razilazimo? Da li mi uopste znamo sta hocemo?
Dobra unpire sto sjedi na klupi
Bravo, šteta bi bila da je odmah ispao jedini domaći predstavni. Šta bi onda publika, za koga navijati?
Izdajica
Gasquet na aparatima. 💪
DAMIR SNAGU CRPI IZ ĆVARAKA 🤮
Moj Džumhur, ajde sto si rekao da nisi Bošnjak, nego sad nosaš majice i čarape u bojama rs-a.
znas li razliku izmedju vjerske i nacionalne pripadnosti? Biti bosnjak ne znaci automatski da si musliman. Isto kao sto biti hrvat/srbin ne znaci da si katolik/pravoslavac!
Bravo majstore !