Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damir ima jako dobre sanse da ovo uzme, ako se zanemari njihov prvi duel iz Istambula, kada ga je Rublev, blago receno pomeo, drugi okrsaj sa US opena je bio puno bolji mec. Damir se nosio cjelo vrijeme, uspijevao je vracati breakove, medjutim u tom mecu Rublev je bio sto ameri kazu "on fire" i pogadjao je sve i svasta. Ako Damir odigra na vrhunskom nivou a ovaj promasi koju, to je to..
Valjda ga je konacno skonto kud je supalj pa neka tamo i gadza.Ako ga ovaj Rus i treci put uzme onda je Damir bas tanak
Ti Damire vazda u prvom kolu. Sad se pokazi razvali rusa
Prvom kolu mastersa. Treba imat muda pa dogurati do prvog kola mastersa
Dobiva to Rublev, ovaj naš se preforsirao sa ovim uzastopnim turnirima, a ovi turniri koji slijede su jači od prethodnih pa su i protivnici od starta bolji. Volio BiH da griješim, ali mislim da će Džumhur sad na par turnira ispadati odmah, jer je preumoran.
Sastali su se dva puta i oba puta ga je pobijedio Rus.Sad je vrijeme da ga Damir pobijedi !!!
Deri ga Damire!