Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudar divova: ...tup Damir ... tup Rodjer ...tup Damir.... tup Rodjer .... tup-........bice "hottt"!!! P.S. : Klix-e, a sta znaci ovo "...po mnogima najboljeg igraca svijeta, Rogera Federera." ...tup Rodjer...tup Damir...tup Rodjer... Valjda je Djokovic nabolji igrac svijeta. Vise nego " po mnogima". Trenutno. Ako mislite: "najbolji....svih vremena", onda potpisujem. ...tup Damir....tup Rodjer...tup Damir... :))
Hocel i njemu oni kreteni od navijaca zamjerat sto ne posti? Sretno Damire, kako god prodjes sutra, nas si brate, i za nas Bosnohercegovce si najjaci teniser na planeti.
a koliko nas ima...nas bosnohercegovaca?jesmo ostali,al nas ima bar :P
Ja imam nekakav ludo dobar osjecaj da ce Dzumi napraviti ovaj mec neizvjesnim ali na kraju ce Federer na iskustvo ga dobiti. Za mene osvajanje jednog seta protiv ovake legende kao sto je Roger je ravnu polufinalu Wimledona. SRETNO DZUMI!
Fedex lafčina
Sta je to po tebi super ako je ona bezveze, covjek je uvijek bio skroman i cijenio je moralne vrijednosti, treba s osobom uspostaviti komunikaciju, najlakse je s parama naci neku kuravu s IQ-om 15 i ozeniti je, treba kroz zivot podici porodicu, odgajati djecu. Nije samo lova u pitanju. Dobro, razumijem te, zapad ti je nametnuo kroz filmove i razne reklame svoje moralne vrijednosti pa ti to slijepo slijedis. Zgadi mi se svaka ova nasa rohanka danas u BiH.
ma ima i lijepih i pametnih žena..rijedak slučaj ali postoje, a zezam se malo za Mirku i kontam šta hoćeš reći.. ali on je fkt smiješno prelijep pored nje i tačka :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ti si nas SAMPION. Sve ostalo je potpuno nebitno.
Ma Damire... samo igraj i uživaj!
Naprijed Dzumhur!
Naprijed Džumho, Bosna i Hercegovina je uz tebe, ko te jebe.
pa hocete liikad objavit ono najvaznije ukolko sati yebovas otac
Sretno majstore,mozes ti to ... Bosna i Hercegovina je uz tebee
jebate ovi pederer stvarno nema srece u zdrijebu
Džumiii, samo kratke k'o i prosli put i bit će sve OK! Sretno lave.
Okrsaj divova,majstora svog zanata..Okrsaj planeta,galaksija.....
haha baš
aii..Lalo to se ne moze spavati... Od okrsaja galaksija... hahahaha.. ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)