Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako vas nije sramota vrijedjati momka i njegovu gestu..dok uredno glasate za covketa, baketa i zvezdu granda dodika.
cool! svaka čast! sad će zatucane bošnje da pljuju. a rak bi dobili kad bi morali onu marku od kladionice ili dvije od telefonskog glasanja na zvezdama granda dati u humanitarne svrhe. znala bi planeta za tu marku ili dvije.
Aferim momcino.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kupujmo domace gradimo BiH 387
NE KONTAM, ZASTO BH TELEKOM NE FINANSIRA NEKOG SPORTASA IZ BOSNE, RECIMO TUKU ILI TAKO NEKAKO, KOJI ZIVI U BOSNI I KOJI POBJEDJUJE, A NE TOG LUZERA KOJI SE PRESELIO U BEOGRAD JER SU TAKO ZELJELE MAMICA I CURA KOJE SU VLAHINJE?
STA BH TELEKOM IMA OD TOGA STO IM DZUMHUR NA MAJICI NOSI LOGO KAD RIKNE U PRVOM KOLU SKORO SVAKOG TURNIRA NA KOJEM IGRA? KO TO VIDI? POTENCIJALNI KLIJENTI BH TELEKOMA? APSOLUTNO NE. PREMA TOME, ZASTO SE RASIPAJU I DONIRAJU PARE DZUMHURU IZ BEOGRADA?
BOLJE DA ZA TE PARE PLATE DOBRE ADVOKATE I DA TUZE SRBIJANCE IZ TELEMACHA ZA NASILNO KACENJE NA STUBOVE I ZA DIVLJE SIRENJE BEZ DOZVOLA I PLACENIH DOPRINOSA.
svkak cast !
E kapa dole za ovo mali.
Svaka čast
Dita postaje simbol radnicke borbe protiv lihvara. Hvala Damire.
Svaka cast Dzumi za ovaj gest
Respect za Ditu a sto se tice BH Telecoma bilo bi 100 puta korisnije taj novac iskoristiti za razvoj djecijeg i juniorskog tenisa, uostalom kao sto su i njega sponzorirali kao juniora. Vec mu je 24 godine i profesionalac je a djece i juniora koliko hoces. Ali onda bi neko iz Telecoma ostao bez svog tala koji mu Neno vrati ispod stola! A i kome se oni reklamiraju na ATP Touru? Zar mislite da ce neki Felipe Gaetano Martinez Gonzalez ili Gervasius Twinkelmikelson izgooglati ovaj logo?
Bravo za Ditu
Pa mu ponovo psujte :)
Zamisli da BAkir nosi ovu majicu, IL FADIL NE DAJ BOŽE ! ? Kome bi onda mogao prodat Ditu za male pare ?? Al misli SDA opet sviju IZLEVATITI. Tuzlu neće a koga hoće nek proba !
Svaka čast
bravo damire
Super, sad cu pocet arix uzimat samo zato....