Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi cete mu govoriti nesto,momak sa 23 godine obisao svijet uzduz i poprijeko,igrao sa najboljim u historiji,a sta ste vi,on je samo skupljao iskustvo,daj molim te izadji na najveci teniski teren i igraj sa RF pred 15 000 ljudi,a prvi ne bih mogao igrati...On je skupio iskustva i sad ce nas obradovati ,samo nek je ziv i zdrav...
haha koja glupost... uspješnim sportistima je škola potpuno nebitna jer nemaju vrremena za nju. Ovu djecu će škola ionako dodatno zaglupit.
to iz iskustva ili ?
SVAKA ČAST DAMIRE,ŽELIM TI SVU SREĆU U ŽIVOTU I KARIJERI. TAKO SE GRADI BUDUĆNOST OVE ZEMLJE.
Porucio mozete svi bukkake na Jelenu
Svakom dijetetu treba isto poruciti, i iskreno. A to jeste da sto prije trazu izlaz iz ovog Apsurdistana, nema ovdje nicega osim jada i eventualnog belaja.
Odlican savjet.. Svaka cast
heh mozda negdje drugo, u Bosni je bitno u kojoj si stranci prije svega, nažalost.
Kod nas je skola na zadjem mjestu jebes skolu i sve zavrsis napatis se i opet nista sjedi na birou jebo to....