Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha lik izgubi obraz sto nije dosao igrati za repku u vaznom duelu, i onda ispadne u kvalifikacijama za st.Pet od raspalog Rosola i to nakon preokreta, lik je posebna dijagnoza definitivno hahahaa
@Harisoni Sine,jbe se njemu za BIH kao sto bi se i meni jbalo.Nece ta njemu BIH kupiti stan,obezbjediti uslove za treniranje,obezbjediti zivot,dijecu...Sta je njemu BIH dala pa ga zaduzila?Nista...BIH je npr.Bakiru dala sve a on nju i dalje pumpa i dalje uzima sve sto stigne.A sutra da zapne on bi bio u Istambulu.Svi ste vi fol neke kurceve patriote...
Dala mu je sponzorstvo od drzavnih firmi, kao sto mu i dalje daje uprkos tome sto je zaradio milione. Ako je kome dala to je njemu!
Povrijeđen za reprezentaciju a za Sankt Petersburg nije? E nek si ispao, izgubio si poštovanje Bosanaca! Nikad od tebe ni tenisera ni patriote!
Ja na prvu procitao Dzumhur ostao bez rasola. Gluho bilo
PAKŠU
Damir igra kao Lucky Loser i u prvoj rundi mu je protivnik Tipsarevic iz Srbije (atp 250) tako da ima dobre sanse
Sramota za ovu drzavu.
Ruzno je kad ovdje psuju ljudi koji nista u zivotu nisu postigli osim sto su skupili pare za telefon ili kompjuter. Nevezano za to Dzumhur je realno zavrsio sa ozbiljnim tenisom a pri tom mislim na igranje na Grand Slamovima itd..sada opet postaje kvalifikant za manje turnire.
bravo ceh
Džumi, serem ti se na BG.
Sta te briga Damire, bit ce nesto na kladionici.
Klošar !
Klix vise clanaka posveti njemu i Cvitanusicu, nego bilo kojem drugom sportisti ili reprezentaciji u bilo kojem sportu!
Čuj prvi nosilac, nikad lakše 200KM nisam uzeo, uživo dali 19,7 kvotu na Rosola, hvala Damire lutko !
Vama je za sve izgovor loša situacija u državi i nedostatak ulaganja u sport . Nije sve u tome nego je u vašem gubitničkom mentalitetu i nedostatka patriotizma . Samo mi recite jel to jedna Švicarska možda ne ulaže u sport pa ih zato nema skoro nigdje . U rukometu i košarci ne postoje , u fudbalu nikakvog značajnijeg uspjeha , imaju jedino tenisere , a i to je sport gdje teniser sam sebe finansira . Nije sve u novcima !!
Ima istine.
Od kad je presao u chetnike, nije sav svoj