Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad prestanes prodavati meceve i igrati za kladionicu, tek tada ce biti nesta od tebe, do tada si niko i nista! I ne znam o kakvom govore potencijalu, ti sada imas vec 24 godine, ti si formiran igrac. Sretno na celendzerima!
@BosmalBoyy2 Ma kakav Dzumhur, kad mu vidim onu minđušicu u nos bi mu "zgurao". Nikad ga nisam volio!
Ne razumijem kako je ljudima lahko opaliti pluseve na negativne i uvredljive komentare?
HAHAHAH Kakvi smo mi ljudi hebem ti, covjek pobjedi niko bolji od njega, covjek izgubi dobije optuzbe da namjesta meceve hahaha . Sto bi se reklo, Znam ja nas, .... ti nas!
stvarno presmijesno cak i zalosno citat ove komentare, nekakav smo pogan narod to je cudo.. srecom pa nas je vecina koji volimo nase i kad su na vrhu i na dnu..
@PretobomI izvini specijalisto za sport i za kladionici molim te ;) Ako vec tako mislis otidji pa ga prijavi, vjerovatno ces i zaraditi ogromne pare, sa obzirom da predpostavljam imas vrlo cvrste dokaze za ovakvu tesku optuzbu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Haj sto je izgubio, desi se i boljima, al ono ponasanje...to stvarno nije normalno. Cigani za svaki, ali za SVAKI izgubljeni poen. Sramota! A jos ni traga od one borbenosti iz zadnjih nekoliko meceva. Danas se niko ne moze dobiti olako. I rekao sam -- ako nema konstantnosti, nema ni znacajnijeg uspjeha.
igra ko zeljo hehe smrdo jedan
Svakom moze da se desi los dan.Imaju ih svi sportisti.Nekad ide bolje nekad losije.Gledao sam ga protiv Raonica i to mi je dovoljno da kazem da je dobar teniser.Verovatno nece biti nikad kao Nole,Marej ili Federer ali da bude u prvih 20 sigurno moze.Ima vrhunskog trenera Marka Subotica i sve uslove za uspeh,samo naporan rad.
Realno svi sad previše očekujemo od Džumhura pa ga odmah kritikujemo,ali ne trebamo zaboraviti momente kad nas je usrećio.
Ne znam Damire, ali moraju se anonimusi pobjedjivati nije dovoljno "naloziti" se na velike i pruziti dobar otpor velikim igracima, jer i pored tog velikog otpora, rezultat je da si izgubio., a tako se ne postaje ime ni u jednom sportu. Puno srece u narednim mecevima
Čuva se za Madrid Open !
jbg, steta. Ipak solidna igra. Nikako da predje tu 1/8 finala. Kakvo je stanje za njegov plasman za Olimpijske igre?
šteta