Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta hoce ASDSF ne svidjaju ti se srpski komentari pa ne svidjaju se ni nama vasi kad je prvak svijeta u pitanju (NOVAK) pa vi ne odustajete , ko va y..be..
Na svakom turniru je loš 2-3 hiljade evrića, opuha nam budžet ovaj rekreativac.
Admin radi punom parom sa svojih 10 minusa u sekundi pa mu poručujem isto što i lažnom oktetu. neka malo uživaju i njegova mama i sestra, ne može sve dobiti lažni Oktet.
E hudnik, najbliži grad mu Čitluk i nikad nije stigo do najbližeg grada. Šta ćeš doće i tvoje vrijeme možda autobus dodže u tvoje selo pa i ti stigneš do Čitluka nekad. A što se tiče hodža popusti ti njih na miru, katolička crkva ima mnogo veće probleme da bi ti imao pravo hodže pominjati uopšte klocu jedan.
@ASDSF lako je tebi pričati nikad te nisu bunga bunga majorizirali
Ovaj Oktet se uvijek javlja kad naši gube, dvije sedmice ga nije bilo dok su naši pobjeđivali. Šugavac jedan uhvati se svoga posla, mada ti možeš navijati samo za Karlovića, jer ne voliš ništa bosansko i sigurno ti teško pada što su najbolji teniseri iz Hrvatske, Bosanci. To se ne može izbrisati, isto kao što se ne može izbrisati da si ti iz jednog okolnog sela oko Čitluka što također pripada Bosni i Hercegovinio. Izgubljen si u vremenu i prostotu zato se ušuti - ti nemaš svoje - mi imamo i navijamo za to, pa makar naši bili zadnji!!! Damiru svaka čast za prikazano na tri turnira u Brazilu i želimo mu sve najbolje u karijeri
Nema brige, saće Gluha Bukovica open, Gornja Maoča fjučers i ATP Bočinja, biće bodova.