Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzumhur je prosjecan igrac to treba priznat. Nije za vrha ATP liste nikako. Cim mu dodje neki jaci igrac izgubi. Bolje mu je da se drzi manji turnira gdje ne dolaze zvjezde, e tu ce mozda imat sanse za osvajanjem.
Nego za kojeg je kurtza nego za vrha. Pa zar ne vidiš debilčino da je 28. na svijetu. Ti i tvoja hejterska pamet to ne bi mogli ni za 28 života.
@charlie67 Kretenu jedan nikad nece doci do prvih deset na ATP a kamoli medju prva tri. Ja uopste momka ne mrzim nego samo realno govorim. To sto je doso do 28 mjesta to i jest to vrh njegove karijere i to zasluzuje. De mi reci jel se on moze poredit sa Nadalom Federerom Marejem Djokovicem Nisikorijem Wavrinkom koji 88 mjesto al radi povrede i tako ti.
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hotmiss.top
Ahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha
Keep calm vote for Hadžikadić Hadzikadic2018
💫💫 Čovjeku sude za "za protivzakonito posredovanje pri zapošljavanju u javnim preduzećima" i ti ga stavis na listu za naredne izbore i to broj jedan za federalni parlament. I on onda obecava pravnu drzvau, brobu protiv korupcije itd. Dokle ba više...?! #MH2018
o ne!!
Dobro Stan igra sve bolje. Damir samo nek nastavi, imao je manju krizu i sad izgleda bolje, ali do kraja sezone brani nekih 350 poena. Ima pune ruke posla, ali vjerujem da ce mu se na jednom od turnira 'odcepiti'
E što je bio (ATP 28) , bio je......
sada ce veliki pad poslije ovog turnira
boli me tuki ja izgubio ja pobjedio to mu je posao od kojeg zivi sretno svima koji rade a zarade 500 stoja mjesecno
u zadnje vrijeme forsira bekend slajs i izlaske na mrezu, a voleji su mu uzasni
Kakve je sanse propustao na servis Wawrinke, strasno.
fuj seljachina teshka
👎