Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Dzumi.
Još nigdje nisam vidio da dumhur reprezentira svoju zemlju i da ljudi toliko mrze svojeg zemljaka, svojeg sportistu bio gubio ili dobivao mečeve..... A uz njegovo ime na televiziji na nekom grand slamu piše BIH. to puno pokazuje kakva ste zemlja.....
Nisam zadovoljan s tobom Damire.
😂😂😂
ahahahha ma bitno je učestvovat 😂😂😂
ee tugo
Pada Džumi... nešto tu ne štima...
Sta je reci? Damire zovi onu ribu nazad. Znala je znanje ocito.
Što više poraza na više turnira stiže ,ne zadržava se puno na jednom.
@Bahro rođo...za tebe je metak skup!!!! I noz je steta tupit!!! Ušicama u glavu tebe treba tuči,dok ne krepaš i ne istrzaš!! pozz od katolika,ako ti sta znaci!!!
steta, lijepo je bilo imati igraca u top 50. ko zna kad ce se to ponovo desiti
Damire il se zeni il tamburu kupi.Ocito je da u nesto udarati moras.
trese ga kriza, ali proći će i to. Glavu gore i nastavi. Ovi što te pljuju po komentarima nisu nikad reket uzeli u ruke a nešto bi da pametuju, oprosti im.
Nakon ovoga pada na 60+
Pichke i alkohol
Umjesto da tipkate komentare za 10 minuta dnevno u 15 dana zaradis minimalno 90 dolara. Radi 100% provjereno, bez ikakvih ulaganja. http://www.MyOption.net/p92128/