Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mentalni sklop NULA.
Ja ne znam jel ovo kod njega bio neki bljesak pa se probio do 30 pozicije ali Dzumhur je katastrofa jest nas ali fakat u curcu duze vrijeme. Covjek me izpizdi vise od moje zene.
Damire vracaj Dajanu ili povuci iz svijeta tenisa ovo te ne vodi nikud.
@DrvenaStolica Otkako ne kara onu silikoniziranu Srpkinju pogubio se.
Nek si ti ziv i zdrav ; ne znam zasto al da te gledam nemogu .
Čim dodje neko ko zna udariti lopticu malo bolje ovaj naš truhlo se pogubi... i ti 32 igrac svijeta?? da mi je samo znati kakooo????
glupan..odmakao se sto metara od osnovne linije i covjek mu samo spustao loptice na mrezi. tako cijeli mec.majmuna da si stavio skontao bi.
Jel se svađao s sudijom i protivnikom i lupao reketom?
nije
Standardno dobar.
Eee moj Dzumy,130 igrac te dobio. Brukas se drug.
97 ga dobio a je dobio 130
A Klizan je bio u Top30, sve samo ne los igrač.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)