Neuspješan debitantski nastup
0
Džumhur poražen na startu kvalifikacija za US Open
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za koji hurac se vise ovaj takmici i ko to placa sve?
Posudiću ti pilu.
Na velikoim turnirima ne mogu ucestvovati n.akaradne nacije,samo gospodske.Sa i.konama na prasnjavim tavanima koje su nam djedovi ostavili i sa a.lahom u zubima navijajmo za naseg Djumhuranna Kiseljak openu
ma obična levatina, za nas su samo sjedeći sportovi. zato podržimo naše sjedeće zmajeve na olimpijadi invalida
Izgleda da je bila dobra borba..izgleda kao da je trebao dobiti ali nije Gicquel bas levat. Nek on nama udje u top 200 ove godine a onda do godine jurisssss. Nek se neko iz BiH poceo pojavljivati malo po ovim kladionicama i vijestima..i to je uspijeh. Mada znam ja da ima komentatora i forumasa koji su top 10 po satrologiji, ali to su ipak godine iskustva, pametovanja i sl..
Trening trening i samo trening, nece se uci u Top 100 preko noci.
treba damir u teretanu pola godine i pola godine samo servis trenirat pa mozda bude top100
Nema on vremena za tenis i slične gluposti, sad će predizborna kampanja, valja pomoć stranci stranci za pih. I Mekić će da ima posla gurajući velikog vođu kao običnog građanina, što bi rekli slučajnog prolaznika. Vidjećemo koje će \"sportiste\" da angažuju klempo, tornjak, krmak, jugosloven i ostala mraka. Savjet: Prekrižite listić, barem im dajte do znanja da su svi ista vnago. Tako ćemo makar znat koliko ih visi na stranačkim jaslama.
Levat me kostao 100 maraka..
Nema veze, drugi put vise srece ;)