Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momcino!
Svaka čast momak,čestitka od srca i samo tako nastavi.
A što su Čilić i Tipsarević igrali ATP finale i Marin je pobijedio to za vas nije vijest? Kompleksi. Pogledajte što su radili top10 tenisači kad su imali godina kao ovaj mali Džumhur.
momak ima 19 godina, trenutno ce bit u top 400 aBd i ovo je naravno Futuers turnir 15 000 je bas skromno uzimajuci u obzir da je jos dijete ;)) svaka cast! sretno damire :)
Ko su mu protivnici bili na ultra jakom fjučursu...Šepavi Ante i Sakati Stipe?!
bravo mali, samo nastavi
nagrada je smjesna... a sve se furaju na jet set i elitu pa sarajevo open je nudio vise pobjedniku...
Čestitam, svaka čast.
Bravo Damire, samo naprijed i vjeruj u sebe!!!
Moj ti je savjet da ides u vecernju skolu da naucis pisati.
Ma bravo Damire, nije mala stvar napredovati preko 600 mjesta na ATP listi u roku nekoliko mjeseci:) Bio je 1007, sad sa ovim rezultatom iz Dubrovnika bice oko 380... ipak (nazalost) mislim da je presitan za top 50....a obradovalo bi me da grijesim....
a di je vijest da je Marin pobijedio onog onog pingvina
Fenomenalna stvar, Damire! Idemo dalje!
Ma sta se mucih haveru jedan eto ti odmah tvoje mame i sestre pa isprobaj na njima, siguran sam da ce ti ona rupa koz koju si se provuko rado da te primi ponovo.
@tanko, tanak ti je i plitak mozak, ti si glup kad je upitanju sport a i logika gledajuci generalno majmune jedan. Pojedini ljudi nisu ni svjesni kakav je tenis gajila bivsa drzava ako neznate malo se pozabavite pretrazivanjem. Bivsa drzava je izgradila skolu tenisa a na tim prostorima i danas se to vidi, a resultati su od Monike Seles, Goran Ivanisevic, Novak Djokovic, pa sve do mladog Bosanskog talenta Damira Dzumhura i to je buducnost svjetskog tenisa. Ovaj mladic je tek poceo i njegove pobjede vec sijaju na daleki domet, a sta nas vec ocekuje to je sigurno sve najbolje gledajuci na svjetski stepen tenisa. Samo mu zelim puno zdravlja i sto manje ili uopste nikako povreda i svijet tenisa je sigurno u njegovim rukama.
Svaka cast !
Bravo maestro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!