Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al ga klix jebe sa ovim slikama. Poslao sam email da tuzi klix.
Jes da je nas, ali brate mlitav je sav.
damire,kako trbusni zid?Smanji sex
pitanje je samo vremena kad ce ispasti iz top 100.Nije ovaj ni za chalengera
kako se uopste ovo boduje pa damir godinu dana nema neki dobar turnir a ne nazaduje, doduse biti u 50 60 tenisera svijeta je i vise nego dobar rezultat
Novak je najjaci, godra mi je mnogo, nadam se da ces i ti Dzumhure uci u top 10 tenisera svijeta, a to jedino mozes uspijeti treninzima i treninzima, sretno!
@Ishak7 austrijski premijer se piše Sebastian Kurz... hebote što si nepismen👌🏻Respekt👍🏻
Prvi na listi jeb*** starleta po Bgu. Bravo sine Bosanski!!
Hure ili Hur’ na njemackom jeziku znaci kurva. Zato to tursko prezime Dzumhur zvuci itekako smijesno za Švabe
@MilanBanditic dobro si ti to skonto, svaka cast. Mozes misliti kako je tek smjesno nama to svabsko prezime kurtz, ili recimo srpsko puzigaca.