Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damir takozvana krampa dzumhur
ahahahhahah
Nisam ga primio već sam ga samo popušio ! Damir Džumhur.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad papak umisli da je mangup.
Ljakan
Tebe su sine dzini obuzeli milijardu posto. Samo dobrom hodži da ti na uho nauci.
Šteta. Kud baš sad kad te je baš krenulo !
Naravno, svi lažu a samo cemo tebi vjerovati hahahahhahahahaha https://www.rezultati.com/utakmica/dzSuVrlG/#detalji/detalji
Klocccc
Nije govno,nego se pas posrao..Nazalost,ti si jedan prosjecan igrac,koji to ne moze prihvatiti,i onda raznoraznim frustracijama,koje ne dolikuju zrelom covjeku,pravi farsu od sebe..
Da je konobar sa splava i silikonusa ne bi se ti zalio😉
Sta ga napadate, normalno da ce napustiti. Znate odkad nije na splavovima bio
klosaru
Okani se starleta bolje ćeš igrati
E cuj samovoljno , bas me nasmija
Najbolji je bio kad je protiv Nizozemske protivnik udario loptu i Damir skoci 'this is a joke, this is a joki' i onda pokaza rukom da je lopta bila 40cm u autu. Uhvatio se za glavu.. Pokazase snimak a lopta jedno 20cm unutra ni blizu... kakav bizon.
Đuma, što je sudio, sudio je, biće kvalifikacija još, a njemu samo glavni turniri ostaju...sutlijaš
Nisam rekao da cu ga ubiti, vec sam samovoljno napustio mec i rekao delegatu da cu prebiti sudiju. Stvarno je otpadak, grama mozga nema.
E jesi ga zajebo
Smiri Damire, zivot nije fer, nekad treba preci preko nekih stvari i nastaviti dalje