Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzumi zvani drugo kolo
Samo da poradi na psihi
meni je odvratan...samo zbog onog divljanja cim mu ne ide...svi su mu krivi...to psovanje kao zadnji kocijas...fuj...jarane to vrhunski sportisti ne rade...ja ne znam jel ga mama Silva, inace profesorica bosanskog jezika, tako naucila...najvazniju stvar nisi naucio moj Dzumi...ne trebaju da te pamte po psovkama na terenu, nego po rezultatima...
@ACK oprostite molim vas..a jesam li pogrijesio i u profesiji doticene gospodje ili ipak profesorica bosanskog, hrvatskog, srpskog jezika i knjizevnosti?
@Spahija_1983 nisi
Do jeseni top 50, a dogodine top 30.