Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravooooooooooooooo !!! Čestitkeeeeeeeeeee
Dragi moji Kliksovci ne znam da li ste primjetili ali kampanja protiv BiH i svega bosanskog je nasla utociste i na Klix-u. Znaju da je ovo najveci portal pa sve rade i ovdje da nas diskreditiraju. Jeste li primijetili kako se cetnici registruju sa istim imenima kao neki drugi Kliksovci i kopiraju ih i pisu komentare da zavade Bosnjake jedne na druge, npr. krajisnike na Sarajlije, Sarajlije na Tuzlake i Zenicane, itd. Uz to jos imaju i programe kojim sebi nabiju 100 lajkova za 10 sekundi
Tu upravo rade i na ovom i svakom drugom clanku. Prave se da su Bosnjaci i npr na ovom clanku vrijedjaju Dzumija. Evo vam primjera: Originalni profil jednog kliksovca: https://www.klix.ba/profil/arjutokingtumi Lazni koji pise cetnicke bulazni https://www.klix.ba/profil/arjutoklngtumi To rade konstantno na Kliksu, znaci 24/7. RADI SE O PLACENIM TROLOVIMA OD STRANE SRPSKOG REZIMA.
Ukucajte na Google-u pojam "paid trolls" da skontate o cemu je rijec. Znate i sami da su mediji najjace oruzje, zato tu i dolaze. Ukratko, pogledajte top komentar na ovom clanku i sve ce vam biti jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad će ona rospija da ga raskući :-)
Sve cestitke Damiru sto je uspeo da se izbori sa svim problemima u sebi i oko sebe i dokaze da je pravi iako su mnogi sumnjali u njega ali je on velikom borbom uspeo i nadam se da ce mu sada biti lakse u buducnosti i da cemo se jos radovati zajedno sa njim..
Svaka cast Dzumi, cestitke. Gledao sam mec, beton si care. Guraj dalje do top 10 abd 👍
a toj svojoj zvalji poruc dase ne krsti,posto si ti ateista...
Svaka cast i cestitke na prvoj ATP tituli za BiH.
Klix sitne duše mogu da mu p u š e !
Za ponosne Bosance i Hercegovce.....ove dezurne mrzitelje brabonjavog supka koji mrze BIH samo ignorisite,nemojte ih direktno komentarisati ili lupati minuse jer to oni i hoce...to su oni koji skriveno drkaju na svoju mamu ili sestru kad one pisaju ili se kupaju,greska prirode,samo totalno ignorisite to je za njih pencilin..!!!! Onda polude i siluju zenske clanove obitelji,a bogami i muske i usput kakvu zivotinju iz svoje stale ili zatuku sjekirom.....to je ljudski odpad !!
Cvjetaj, Bosno, u Mirisu Rudi, Zdravo, Bosno, Uvijek, Zdravo Budi. Hvala, Damire!
Damir porucuje ovim brabonjavim mrziteljima da sto vise razjape smrdljive zvalje..ima im sta u njih istovarit...hahahahaaaaa..ma sta bi mi a i Damir bez njih,kome proljev u usta prosuti..hahahaa...brabonjavi fala i zivili i nastavite ....stislo u stomaku....hahahaaaaa
Evo slika sa peharom https://i.imgur.com/Fku9Z5G.png https://i.imgur.com/ZhgBzFx.png
Uljuljas protivnika da konta da je dobio mec, a onda ga na brzinu uzmes. Prava hinjak taktika, kao da si Fazlinovic, a ne Dzumhur.
Neka si ti pokazao svoj kvalitet.Nesto mi ova nagrada potanka prvo mjesto pa ni 2 stoje.Ja rusa cicijja
Gode mu uslovi treniranja u Beogradu
Bravo Damire, kad ti bez dopinga doguras do 40 mjesta, gdje bi tek zavrsio da si se godinama dopingovao kao Novak Djikanovic?