Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemogu da vjerujem damir u polu finalu. hajde bas lijepa vijest za kraj sedmice
ovo je bila cista slucajnost a dzumhur je ufurani kreten i provokator, iritantan do bola
Bravo Damire, samo ostavi onu plastičnu djevojku i izaberi kakvu iz BIH, eno puna hercegovina, sarajevo, banja luka, tuzla,Bihac možes stati i birati, a ova ce te ostaviti čim se pojavi neko sa većim dzepom i onda ces opet početi gubiti mečeve bez logike
Sto bi je ostavljao kad voli silikonjare koje jeftino izgledaju. Valjda lijeci svoje komplekse visine tako, konta da mu svi zavide sto voda starletu iz Srbije.
Otkad je objavio da nije musliman, Džumhur igra sve bolje i bolje..
Sport je sport. Možete ga pljuvati, ponižavati i govoriti mu sve i svašta kod prvog sljedećeg poraza ali sve što je uradio, uradio je sam i uz pomoć porodice. Upravo zbog toga je u trening centru u Srbiji i kaže kako je od Đokovića imao šta da nauči i kako mu je ovaj dao dosta dobrih savjeta. I pored svega nije zaboravio ko je i šta je,a već ga pljuju i zbog one manekenke. SRETNO MOMAK!
tako je. sponzori su došli kada su došli i rezultati. momak je sve sam zaslužio, a u prvoj gimnaziji nisu imali razumijevanja za njegove treninge pa je momak morao napustiti prvu i prepisati se u drugu školu. nisu imali razumijevanja zbog zavisti umjesto da se ponose ovakvim učenikom. u bih sve opraštaju osim uspjeha. bravo džumi
@relod87 samo znam kroz šta je prošao. znaju i oni iz prve gimnazije.neka kažu da nije tako bilo
To, Dzumi. Nek' si galamdzije poslo pod jorgan. Samo tako!
sve ima, osim opisanog poena..