Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzi se ti Damire sportske sredine,Beograda !!! Od tebe ima da napravimo tenisera za TOP10 ... Ako mozemo 5 srba imati u prvih 100 na svijetu,mozemo i jednog bosanca prosvercovati u top 10 :)
Pa Damir je srbin.
DŽumhur ima nekog rođaka u KLIXU... ili je dobro platio... svaki dan članak o njemu...
sad ce dzumi vezat cvorove na zastavama 😂😂😂
Djokovic je postao alkoholicar
No sikiriki ti za njega... Evo lik se vraca a ubrzo stize i Marej !!!
A ti postao mahalas.
Damir ako hoce u top 20 treba s Djokovicem odraditi par treninga i uzeti koji savjet
Djokovic je kralj...Ako moze da Krainovicu pokloni stan ono opusteno,sigurno bi i Damiru izasao u susret!Lik je mangup u punom znacenju te rijeci http://www.informer.rs/sport/tenis/159472/KRAJINOVICEV-TRENER-OTKRIO-Novak-verovao-Filipa-placao-trenera-poklonio-stan-Beogradu
Jugosloveni (Bogumili) haraju na teniskoj sceni.
Svaka čast!
Roger Federer otac igre
i Marin je naš i on je iz Bosne :)
Jesi glup pa Hercegovina je Bosna :)
Tako je
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
žao mi đoleta, ....... neko mu sihire poturi?
@Mantis čudno mi, čoj'k u sec. propade!