Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome je on interesantan? Čiji je on?
zalazem stan na dzumija!
Svakako looser.
Top mec za stimanje pricate istim jezikom bre
Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite.
A Tipsarevic je veci kockar od njega! Sta li ce dogovoriti? U Juznoj Americi je imao 6:1 i 5:1 i servirao a izgubio mec. Bila je vijest da je namjesteno za live kladjenje! A kvota na pobjedu suparnika 600. Rekao da su mu prjetili, hahahaha!
Danas izgubio . I poslije 3 sata lacky luk Ovo samo BOSANAC MOŽE . hhahahahahahhaha . BRAVOOO
Đumi je veći smeh od Ramiza Salkića